Home
Meer over mezelf
Waarvoor kan u bij mij terecht?
Werkwijze
Extra
Contacteer me
 
 
     
  Werkwijze  
 

De werkwijze is afhankelijk van u hulpvraag. Dit wordt daarom verder individueel besproken tijdens het maken van u afspraak. U komt dan te weten hoelang de consultatie en eventuele volgende consultaties zullen duren en wat er juist zal gebeuren.

De metingen gebeuren met professioneel materiaal, namelijk de seca 719 kolomweegschaal en een omron lichaamsvetmeter HBF306. Tijdens de consultatie wordt er dus niet enkel rekening gehouden met de body mass index (BMI), maar ook het vetpercentage wordt berekend. Dit alles maakt dat er een duidelijk zicht is op de lichaamssamenstelling waarop vervolgens het voedingsadvies kan worden afgestemd.

Indien van toepassing mag u o.a. rekenen op aangepaste receptjes, een individueel voedingsschema en voedingsadvies die u thuis nog eens op het gemak kunt nalezen. U gaat dus zeker niet met lege handen naar huis.


Terugbetaling:

  • De meeste ziekenfondsen betalen een deel van de kosten terug, vraag dus zeker eens na bij u mutualiteit. Het is namelijk regiogebonden en soms brengt men wijzigingen aan.
  • Patiënten uit het zorgtraject en patiënten met een diabetespas krijgen 2 consultaties per jaar van 30 min. terugbetaald door het RIZIV.

Als diëtiste ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. U gegevens komen dus niet bij derden terecht.


 
     
 
© Véronique De Temmerman - Diëtiste